Branding Vita Nova VoetreflexPlus

Voor Vita Nova VoetreflexPlus uit Best heb ik een huisstijl gemaakt. Deze huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartjes, stempelkaartjes, cadeaubonnen, stickers en een naambord. Samen met de klant heb ik gekeken naar de perfecte stijl, kleur en uitstraling voor haar uitingen.

Branding HOLTZ-IT

Voor HOLTZ-IT uit Eindhoven heb ik een huisstijl verzorgd. Deze huisstijl bestaat uit een logo en visitekaartjes. Samen met de klant heb ik gekeken naar de perfecte stijl, kleur en uitstraling voor zijn uitingen.

Illustratie werknemers

Als afscheidscadeau van mijn stage binnen ASEGA Media and Communication, heb ik illustraties gemaakt van iedere werknemer. Deze zijn vervolgens ook geplaatst op het Social Media kanaal van dit bedrijf.  

de Kikkertjes

Voor Marian Goossens van Gastouderopvang de Kikkertjes heb ik een logo en visitekaartjes ontworpen. De uitstraling mocht jong en fris zijn. Door middel van het kleurgebruik en de illustratie van de kikkers, heb ik deze wens tot stand gebracht. De huisstijl van de Kikkertjes wordt ook verder doorgevoerd op de Social Media kanalen.

Grasshopper

Voor een schoolproject heb ik een gehele huisstijl inclusief verpakkingen ontwikkeld. Dit alles voor een fictief restaurant genaamd Grasshopper: een ecologisch verantwoord restaurant dat producten met insecten verkoopt.

Billie Eilish

Voor een eigen project heb ik een illustratie gemaakt van Billie Eilish. Dit project was voor mij een uitstekende oefeningen om mijn Adobe Illustrator skills te verbeteren.  

Moodboards

instagram-asc-moodboard

In opdracht van ASEGA media and communcation heb ik tijdens mijn stage diverse moodboards gemaakt voor winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

Foodquotes Markthal

In opdracht van ASEGA media and communcation heb ik tijdens mijn afstudeerstage diverse foodquotes geïllustreerd voor Markthal, Rotterdam. Deze illustraties worden op de social media kanalen van Markthal geplaatst.

Survival diploma

Tijdens mijn stage bij JuistdiT in 2017 heb ik survival diploma’s ontworpen voor Survival Team Udenhout. Hierbij was de wens om diverse diploma’s te ontwerpen voor de verschillende niveau’s.

Top Trim Best

Top Trim Best is een hondentrimsalon in Best. Voor dit bedrijf heb ik een logo gemaakt. Door samen te kijken naar de wensen en de doelen hebben wij dit resultaat kunnen behalen.